Syze të polarizuara për çiklizëm

1 500 Lekë
Me TVSH
Referenca: B2280

Syzet e diellit për çiklizëm mund të përshtaten për ski, golf, çiklizëm, vrapim, peshkim, ngarje, biçikletë, kriket, motor dhe të gjitha aktivitetet sportive në natyrë. Dizajn i ftohtë dhe përshtatje e lehtë. Ka gome në anën e veshëve, në mënyrë që ato të vishen rehat. Jastëkët e hundës silikoni Ju japin përshtatjen më të mirë.

Detajet e produktit

B2280
9 Artikuj

Komente mbi Produktin

Komentet (0)