Geta të shkurtra çiklizmit Donen 7-11

3 300 Lekë
Me TVSH
Referenca:

1) Pëlhura Lycra e cila siguron ftohje optimale, qëndrueshmëri, rehati dhe mbrojtje nga dielli;  Pjesa e sipërme me rrjetë ajëri që siguron ventilim të drejtpërdrejtë.

2) Dizajni anatomik me shumë panele

3)Brez elastik 4.5CM rreth këmbës

4) Jastëk Bodyfit PRO

5)Qepje te mbuluar

Detajet e produktit

10 Artikuj

Komente mbi Produktin

Komentet (0)