Fanellë DONEN për meshkuj\femra Camo SS

2 500 Lekë
Me TVSH
Referenca:

1) Pëlhurë me funksion të shpejtë të tharjes, thithjes dhe lagështisë

2) Zinxhir i plotë YKK për ajrosje

3) Mbërthimi silikoni rreth skajit për ta mbajtur në vend

4) Tre xhepa mbrapa

5) Elemente reflektues për dukshmëri në dritë të ulët

6) Shtypje dixhitale e brandimit me bojë italiane

7) Qepjet e mbyllura

Detajet e produktit

10 Artikuj

Komente mbi Produktin

Komentet (0)